Weboldal szövegírás, tartalomírás

£120.00

Weboldal szövegírás, tartalomírás, keresőoptimalizált szövegek készítése angol és magyar nyelven. Minőségi, kreatív webszövegek rövid határidőre, kedvező áron.

Report Abuse

Report an abuse for product Weboldal szövegírás, tartalomírás

Kategória: Címkék: , , , , , , , , , ,

Leírás

Weboldal szövegírás, tartalomírás, keresőoptimalizált szövegek írása a honlapodra, blogodra

Miért kell szöveg a weboldalra?

Mert Te is azok közé tartozol, akik ütős weboldalt szeretnének. Mert a reklámodat blokkolhatják, a tartalmadat elolvassák.

A honlap szöveg nélkül olyan, mint egy csillogó BMW motor nélkül.

Egy jól megírt egyedi webszöveg segít gyorsan növelni a weboldalad látogatottságát. Több látogatóból több ügyfél és több vásárló lesz. A jó szöveg elad.

Mit kapok a pénzemért?

Gazdag, értékes, érdekes és egyedi tartalmat.

Írunk Neked egy minimum 700, maximum 1000 szóból álló cikket, blogbejegyzést, amely tartalmazza a számodra legfontosabb kulcsszavakat, hogy a keresőmotorok könnyen megtalálják.

Kérheted a megjelenést az Angliai Kisokos vagy az Angliai Szaknévsor bármely releváns kategóriájába is linkekkel, képekkel, vagy akár feltöltheted azt a saját blogodba, honlapodra.

Rövid idő alatt egyedi és minőségi honlapot, blogot varázsolunk Neked.

Mit írtatok eddig?

Referencia munkáinkat itt találod: Angliai Kisokos

Az Angliai Kisokos kreatív szövegírói csapata leveszi a válladról a szövegírás terhét, hogy Te csak a számodra igazán fontos dolgokkal foglalkozhass.

Cancellation / Return / Exchange Policy

A digitális termékek általában nem visszaküldhetők , mivel azok letölthetők, licencezhetők vagy elérhetők előfizetési alapon. Olyan termékek visszavételére nem vagyunk kötelezhetők, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottunk elő. A fentiek ellenére, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk, ezért a vásárlástól számított 14 munkanapon belül 1 alkalommal ingyenesen javítjuk/átírjuk a korábban megrendelt és elkészített szöveget, amennyiben az első változat nem felelne meg a megrendelő kívánalmainak és ezt jelzi felénk a vásárlástól számított 8 napon belül.
Sorry no more offers available