Hogyan költözz Angliába?

Oszd meg az ismerőseiddel is:

£9.99

Összezavar, amit eddig hallottál a kivándorlásról, az angliai letelepedésről s már fogalmad sincs, hogyan merj így elindulni? Csak nemrég érkeztél az Egyesült Királyságba, de elvesztél a furcsaságok tengerében? Jó lenne válaszokat kapni a kérdéseidre? Akkor ez ez útmutató Neked készült! Összeszedtük a leglényegesebb dolgokat, amit ha tudsz, sokkal könnyebben boldogulsz Angliában.

Leírás

Oszd meg az ismerőseiddel is:

Hogyan költözz Angliába?

Külföldre költözés előtt a megfelelő előkészületek, mint például a helyi törvények, szokások ismerete létfontosságúak lehetnek.

Ha a külföldre költözés gondolata már megérett benned, ha eldöntötted, hogy Angliába szeretnél költözni, de nem tudod, hogyan indulj el, segítünk!

Összegyűjtöttük a leglényegesebb dolgokat, amiket ha tudsz, sokkal könnyebben boldogulsz Angliában.

A “Hogyan költözz Angliába 2018-ban?” című e-book 7 év gyakorlati tapasztalatából és a legfrissebb, legmegbízhatóbb forrásokból táplálkozik.

Lépésről-lépésre bemutatja, hogy mit miután csinálj meg, hogy sikeresen le tudd küzdeni a kezdeti nehézségeket.

Nem kell a neten lógnod hetekig, hogy kinyomozd, mi is lenne számodra a legjobb, a legideálisabb, a könyv kézen fog és végigvezet a kivándorlás rögös útján, mint egy Angliában élő jó barát.

Használatával sok szükségtelen stressztől, kellemetlen meglepetéstől és nem utolsósorban rengeteg felesleges kiadástól kímélheted meg magadat.

Kötelező olvasmány minden angliai kivándorlást fontolgató magyarnak és a már Angliában élő “elsőéves” magyarnak.

 KONYV

Leave a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..