Hogyan költözz Angliába 2018-ban?

Oszd meg az ismerőseiddel is:

£9.99

Összezavar, amit eddig hallottál a kivándorlásról, az angliai letelepedésről s már fogalmad sincs, hogyan merj így elindulni? Csak nemrég érkeztél az Egyesült Királyságba, de elvesztél a furcsaságok tengerében? Jó lenne válaszokat kapni a kérdéseidre? Akkor ez ez útmutató Neked készült! Összeszedtük a leglényegesebb dolgokat, amit ha tudsz, sokkal könnyebben boldogulsz Angliában.

Leírás

Oszd meg az ismerőseiddel is:

Hogyan költözz Angliába 2018-ban?

Külföldre költözés előtt a megfelelő előkészületek, mint például a helyi törvények, szokások ismerete létfontosságúak lehetnek. A kivándorlás Angliába 2018-ban már sokkal macerásabb, mint akárcsak 4-5 évvel ezelőtt volt.

Mindannyian egy jobb jövő reményében hagyjuk magunk mögött a szülőföldünket. Ugye Te sem engedheted meg magadnak, hogy néhány hét után csalódottan hazakullogj?

Ha a külföldre költözés gondolata már megérett benned, ha eldöntötted, hogy Angliába szeretnél költözni, de nem tudod, hogyan indulj el, segítünk!

Összegyűjtöttük a leglényegesebb dolgokat, amiket ha tudsz, sokkal könnyebben boldogulsz Angliában.

A “Hogyan költözz Angliába 2018-ban?” című e-book 7 év gyakorlati tapasztalatából és a legfrissebb, legmegbízhatóbb forrásokból táplálkozik.

Lépésről-lépésre bemutatja, hogy mit miután csinálj meg, hogy sikeresen le tudd küzdeni a kezdeti nehézségeket.

Nem kell a neten lógnod hetekig, hogy kinyomozd, mi is lenne számodra a legjobb, a legideálisabb, a könyv kézenfog és végig vezet a kivándorlás rögös útján, mint egy Angliában élő jó barát.

Használatával sok szükségtelen stressztől, kellemetlen meglepetéstől és nem utolsósorban rengeteg felesleges kiadástól kímélheted meg magadat.

Kötelező olvasmány minden angliai kivándorlást fontolgató magyarnak és a már Angliában élő “elsőéves” magyarnak.

 KONYV

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.