Internetes szaknévsor angliai magyaroknak

Hiánypótló szolgáltatás indult 2016 tavaszán a Nagy-Britanniában vállalkozó magyarok számára. A keresőbarát internetes szaknévsor angliai magyaroknak, és minden olyan vállalkozó vagy cég számára kínál ingyenes hirdetési lehetőséget, akik az Egyesült Királyság területén szolgáltatnak.

Miért hasznos az internetes szaknévsor? Az a cég, szolgáltatás, vállalkozás aki manapság nem rendelkezik online jelenléttel, olyan mintha nem is létezne. Ennek ellenére sok angliai magyar cég saját weblap nélkül működik, számukra az egyetlen internetes jelenlétet az internetes szaknévsorok jelenthetik. Néhányan már felismerték az online jelenlét fontosságát, esetleg készítettek is egy üzleti facebook oldalt, de ez korántsem elég. 

 TransferWise

Hogyan találjanak ránk az interneten? A vásárló, a leendő megrendelő és az éhes vendég is általában a Google keresőjét használja. Az általa beírt keresőszóra az első 1-2 oldalon megjelenő találatokat végig böngészi. Amit ott talál, azok közül választ. Ha ennék egy finom magyar gulyást Angliában lehetőleg magyar étteremben, akkor első dolgom a jó öreg Google keresőjét megnyitni. Beírom, hogy magyar gulyás London, esetleg magyar étterem Londonban és ha szerencsével járok, néhány másodperc alatt kidobja a választ a kis barátom. Hogy kik jönnek fel az első és a második oldalon, nem csupán szerencse kérdése. Akik ott megtalálhatóak, tettek érte, ki így, ki úgy. Van aki megbízott egy szakembert a honlap elkészítésére és a keresőoptimalizálására, majd több havi kitartó munkával látogatottságot növelt. Természetesen a sikernek ára van. Emellett több hónapnak el kell telnie, míg az elvetett mag beérik. 

Hogyan adjunk el az interneten? Van aki ezért az eredményért nem tett mást, csupán feladott egy ingyenes hirdetést valamelyik keresőoptimalizált internetes szaknévsorban. Néhány napon belül elérte célját, az első oldalra került a hirdetése. A gulyásra éhes vendég csak rákattint a hirdetésre és máris tudja, hogy hová is kell mennie, hogy jól lakhasson. A keresőoptimalizált oldalak, jó eséllyel a keresők első oldalain szerepelnek – ilyen a mi szaknévsorunk is. Ráadásul teljesen ingyenes. Egy néhány perces regisztráció után azonnal adhatunk fel hirdetést, teljes körű leírással a szolgáltatásunkról, adhatunk hozzá fotót, minden elérhetőséget linkekkel, sőt, a V.I.P csomagban akár videót is. Az adminisztrátori jóváhagyás után immár jó eséllyel megtalálható lesz a keresőkben az Ön cége, vállalkozása, szolgáltatása is. S ezt észre fogja venni a bevételen. 

Hogyan népszerűsíthetem a meglévő hirdetésemet? Köszönetképpen, hogy nálunk hirdet, lehetőséget nyújtunk az Angliai Kisokos honlapunkon és az Angliai Szaknévsor honlapunkon elfogadott ingyenes hirdetése további korlátok nélküli megosztására valamennyi, több ezer tagot számláló Facebook csoportunkban. Sok sikert kívánunk minden angliai magyar vállalkozónak!