Hogyan hirdess nálunk?

Hogyan hirdess nálunk?

Köszönjük, hogy az Angliai Szaknévsor honlapon szeretnél hirdetni!

Az Angliai Szaknévsor honlapon a hirdetés feladása rendkívül egyszerű és csupán néhány percet vesz igénybe.

Hogyan hirdess nálunk? Hogyan kerülhetsz be te is az Angliai Szaknévsor cégadatbázisába ingyen?

  1. Regisztrálj. Töltsd ki értelemszerűen a megjelenő űrlapot.
  2. Regisztráció után automatikusan átirányításra kerülsz a felhasználói fiókodba.
  3. A saját felhasználói fiókodban lehetőséged van a profilod szerkesztésére és hirdetés feladására. Megnézheted és módosíthatod a meglévő hirdetésedet. Tölts fel legalább 1 fotót a hirdetésedhez és adj meg elérhetőséget a térképen. Ne felejtsd el elmenteni a részletesen kitöltött űrlapot.
  4. Ha már rendelkezel üzleti hirdetéssel, lehetőséged van kialakítani a saját boltodat, majd ezek után bármikor megnézheted a legutolsó megrendeléseket, módosíthatod a számlázási és a szállítási címet.
  5. Az aktuális ajánlataidat is meghirdetheted és javasoljuk, hogy gyakran oszd meg az üzenőfalunkon, akárcsak a Facebookoon, hogy minél többen lássák.

Nem bonyolult, tényleg.  😉  Alig pár perc az egész és ami a legfontosabb, ingyenes és az is marad!

Kérlek, a hirdetés feladásánál törekedj minél egyedibb és hosszabb leírásra – a keresőkben való jó megjelenés érdekében. Ha már meglévő hirdetési szöveget másolsz és illesztesz be, nem fognak szeretni a keresők. Légy egyedi!

Ha igazán profi és egyedi reklámszöveget, weboldal szöveget szeretnél, keress bennünket itt, most kedvezményes áron segítünk!

S hogy miért érdemes nálunk hirdetni? Olvasd el az Angliai Kisokos (társoldalunk) ide vonatkozó cikkét: https://www.angliaikisokos.com/angliai-szaknevsor-angliai-magyaroknak.

Ha segítségre van szükséged, kérlek írj nekünk az info@angliaikisokos.com címre. Sikeres vállalkozást kívánunk mindenkinek! 🙂