Hirdetések

 TransferWise

Masszázs Londonban

  1. Home
  2. » Masszázs Londonban
Hosszabb bemutatkozás:

Masszázs Londonban

Sziasztok! Anikónak hívnak és jelenleg Észak-Londonban dolgozom, mint diplomás Masszázsterapeuta.

Jelenleg elérhető masszázs típusok:

  • Holisztikus - ha csak egy igazán relaxáló, vagy frissítő masszázsra vágysz;
  • Svéd - ha relaxálni szeretnél, de van egy-két problémás terület is;
  • Mélyszöveti - ha egy igazán erős és hatásos masszázsra ván szükséged, mert derék, hát, váll problémával küszködsz. Kiválóan alkalmas az izomletapadások kezelésére, fájdalom csillapítására, csomók oldására;
  • Aromaterápia - 30 különböző aromaterápiás olajjal kiegészített relaxáló masszázs, amivel szinte minden típusú testi és lelki betegség javítható, kezelhető, vagy megelőzhető;
  • Köpölyözés - különálló terápiaként, vagy masszázs melé ajánlott. Fájdalom csillapításra, csomók oldására, letapadások kezelésére, izom feszülések oldására, tökéletes módszer, mely eredetileg a kínai népgyógyászatból indult ki.
  • Cellulit kezelés - ez egy komplett terápia, ötvözve a hagyományos masszázs, a vákuum masszázs - köpölyözés - és a gépi nyirokcsomó masszázs előnyeit. Már 2-3 alkalmas kezeléssel megszüntethető, vagy nagy mértékben javítható a kezelt felület, és nem utolsó sorban az étkezési tanácsadással egybekötve igazán szép súlycsökkenés és méretcsökkenés is elérhető.

Az áraimat úgy alakítottam ki a hofitársaim számára, hogy az mindenki számára könnyen elérhető legyen.

Egy 60 perces kezelés mindösszesen 25 font, fél óra csupán 15 font.

A képesítéseimről pár szót... Első oklevelemet Magyarországon szereztem 3 évvel ezelőtt, mint szakképzett Svéd masszőr. A második diplomámat már Londonban és az ITEC által akkreditált NVQ Level 3 szinten, így ezzel engedélyt szereztem hivatalosan is mint diplomás Masszázs Terapeuta.

Igyekszem minden hónapban továbbképezni magam, így egyre magasabb szinten nyújtani a legjobbat. Csakis kizárólag magasan képzett és akkreditált tanfolyamokat végzek, hogy a megfelelő tudást a legjobb szinten tudjam elsajátítani.

Remélem eme pár sor felkeltette az érdeklődéseteket. Hívjatok, üzenjetek bátran.

Kategóriák:   
Contact Information
Telefonszám: +447709601202

Send message to listing owner

 TransferWise