Felhasználási feltételek

Oszd meg az ismerőseiddel is:

Felhasználási feltételek – Angliai Szaknévsor

Üdvözöljük a honlapunkon. Azzal, hogy továbbra is olvassa és használja ezt a honlapot (www.angliaiszaknevsor.com) Ön automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeinket. Ha nem ért egyet, bármely alábbi szabályzattal illetve feltétellel, kérjük ne használja a honlapunkat.

Az “Angliai Szaknévsor” vagy a “mi” vagy a “Theresia Company Ltd” vagy a szerkesztőség” elnevezés az oldal tulajdonosára és mindenkori üzemeltetőjére utal, amelynek regisztrált neve és székhelye: Theresia Company Ltd, 77 High Street, Littlehampton, BN17 5AG, United Kingdom. Cégünk nyilvántartási száma: 08294451. Az “Ön” megnevezés a honlap mindenkori felhasználójára, olvasójára utal.

Az Angliai Szaknévsor honlap (www.angliaiszaknevsor.com) további használatával Ön az alábbi felhasználási feltételeinket fogadja el:

  • A Theresia Company Ltd fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, bármilyen technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.
  • A honlap bármely részének vagy bármely tartalmának írásos engedély nélküli másolása, sokszorosítása, vagy jogosulatlan felhasználása bűncselekmény, ami azonnali bűntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
  • A Theresia Company Ltd fenntart minden jogot a felhasználási feltételek kibővítésére illetve megváltoztatására, ezért kérjük látogasson el erre az oldalra gyakrabban.
  • Ön a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a honlap használatából adódó esetleges jogviták és követelések, Anglia, Észak-Írország, Wales és Skócia (Egyesült Királyság, United Kingdom) jogszabályainak hatálya alá tartoznak.

Az ingyenes üzleti hirdetések feladásának lehetősége az Angliai Szaknévsor honlapon 2018. 05. 09-én megszűnt. Szponzorált tartalmak, képes hirdetések (banner) elhelyezésével és promóciójával kapcsolatban kérjük érdeklődjön az elérhetőségeinken.

Az Angliai Szaknévsor nem vállal felelősséget a honlapon elhelyezett hirdetések valódiságáért, tartalmáért és a működés esetleges leállásakor okozott károkért, valamint a felhasználó számára a szolgáltatás igénybevétele esetén felmerült esetleges anyagi vagy erkölcsi kárért.

Sem mi, sem harmadik fél nem nyújt semmiféle garanciát vagy biztosítékot az Angliai Szaknévsor honlapon (www.angliaiszaknevsor.com) szereplő hirdetések pontosságáért vagy teljességéért.

Ön tudomásul veszi, hogy az Angliai Szaknévsor honlapon (www.angliaiszaknevsor.com) szereplő információk és anyagok tartalmazhatnak pontatlanságokat vagy hibákat és a Theresia Company Ltd nem vállal semmiféle garanciát és/vagy felelősséget az esetleges pontatlanságokért, hibákért, az információk teljességéért illetve az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért.

Ön az Angliai Szaknévsor honlapot (www.angliaiszaknevsor.com) és az azon szereplő tartalmakat kizárólag saját felelősségére használja.

Az Angliai Szaknévsor weboldal (www.angliaiszaknevsor.com) olyan elemeket is tartalmazhat, amelyet a tulajdonosa engedéllyel átadott nekünk további felhasználásra. Az anyagok módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele a tulajdonos (ok) írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos.

Az Angliai Szaknévsor honlap (www.angliaiszaknevsor.com) tartalmaz más honlapokra mutató linkeket. Ezek a linkek az Ön kényelmét szolgálják, azonban nem jelenti azt, hogy mi támogatjuk ezeket a honlapokat. Mi nem vállalunk felelősséget a kapcsolódó honlapok tartalmaiért.

További információért kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségen: info@angliaikisokos.com.