Nemzetközi költöztetés, bútorszállítás ponyvás teherautóval

A nemzetközi költöztetés fáradságos és nagy felelősséget kívánó feladat, ami a megrendelőt és a szállítót egyaránt érinti. A show more

Claim this Business

Nincs megjeleníthető kép.

A nemzetközi költöztetés fáradságos és nagy felelősséget kívánó feladat, ami a megrendelőt és a szállítót egyaránt érinti. A megrendelőt végül is csak az érdekli, hogy épségben és sértetlenül érkezzen meg a szállítóra bízott dolgai.

A szállítónak is ez a legfontosabb, de arra is ügyelnie kell, hogy betartsák az egyre szigorodó nemzetközi szabályokat. Egyaránt figyelnie kell a sofőr vagy sofőrök testi épségére és a teherautó műszaki állapotára.

Nem elég, hogy sikeresen kiszállítjuk a ránk bízott ingóságot, a szigorú környezetvédelmi előírásoknak is meg kell felelnie a teherautóknak.

Budapesti cégünk már több mint 10 éve foglalkozik sikeresen nemzetközi költöztetéssel, bútorszállítással külföldre.

Korszerű ponyvás teherautókkal rendelkezünk, amelyek teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi előírásoknak, környezetvédelmi kritériumoknak. Ezek a ponyvás teherautók (Lkw) Euró 4-es motorral vannak rendszeresítve, így sehonnan nincsenek kitiltva, várhová behajthatunk velük.

A nemzetközi bútorszállításnál cégünk kivétel nélkül minden bútort stretch fóliába csomagol, hogy megelőzzük a sérüléseket és ne koszolódjanak. Szükség esetén a bútorok szét-és összeszerelését szakszerűen elvégezzük Ön helyett, a teherautóinkon minden szükséges szerszám biztosított.

Budapestről történő költöztetés esetén költöztető dobozokat is biztosítani tudunk. A költöztető dobozokat előre kiszállítjuk a költöztetés előtt, hogy stresszmentesen be tudjon csomagolni, igény esetén a csomagolást is vállaljuk. Így gondtalanul tud készülni a költözésre, lesz ideje elintézni más fontosabb dolgokat, és biztos lehet benne, hogy biztonságban, épségben érkeznek meg a ránk bízott dolgai.

A teherautókon szakszerűen tudjuk rögzíteni a bútorokat, a ránk bízott lakásfelszerelési tárgyakat, műszaki berendezéseket. A szállított tárgyakat, bútorokat nem csak stretch fóliával védjük, hanem a teherautó (Lkw) rakterében plédeket, paplanokat is teszünk közéjük.

Megbízható, kultúrált rakodókat biztosítunk, akik lendületesen és körültekintően dolgoznak. Többféle tapasztalattal rendelkeznek, ápoltak és meg akarnak felelni az ügyfelek elvárásainak.

Budapestről történik a bútorszállítás vagy költöztetés külföldre, akkor érdemes minket kihívni előzetes munkafelmérésre is, ott mindenről egyeztethet a kollégánkkal, elmondhatja a kéréseit és az elvárásait.

Ez azért is jó, mert a kollégánk láthatja a felrakóhely rakodási körülményeit, megtudjuk, hogy mennyi költöztető dobozra lesz önnek szüksége, milyen csomagoló anyagokat kell biztosítanunk, és egyáltalán mekkora teherautóra lesz önnek szüksége.

A külföldre történő költözésnél mindenkinek személyre szabott, egyedi árajánlatot adunk.

Az árajánlatunk minden létező felmerülő költséget tartalmaz, ami a szállítással összefügg.

Például az autópálya díjak, kompdíjak, fizetőkapuk díjai, szállítási költségek, ezeket mind egy összegben és fixen adjuk meg az ügyfeleinknek.

Az Angliába, az Egyesült Királyságba is többször költöztettünk, illetve Angliából-Londonból Magyarországra – Budapestre is szállítottunk bútorokat.

Az itt jelentkező kompdíjat is beleszámítjuk a szállításra adott fix árajánlatunkba, így bújtatott, rejtett költségek nem lehetnek.

Ha már eldöntötte a költözés vagy bútorszállítás pontos időpontját Angliába-Egyesült Királyságba, akkor érdemesebb minél hamarabb megrendelni a kompjegyet, így sokat tud spórolni és nem kell kapkodni a kikötőben.

Angliába–Egyesült Királyságba–Londonba nagyon sokan vállalnak szállításokat, csomagszállítást, de azok nagy része csak furgon, zárt egyterű kisteherautók.

Azokba nem lehet elhelyezni egy komolyabb szekrényt vagy szekrénysort, franciaágyat.

Ezeknek a bútoroknak teherautó kell, ahol szakszerűen és biztonságosan lehet a megrendelők bútorait, ingóságait szállítani.

Biztosítani tudjuk a hazatérő magyar lakosoknak a külföldről történő hazaköltözésüket, külföldről történő bútorszállításukat Magyarországra.

Ha Magyarországi költöztetővel, bútorszállítóval végezteti a szállítást, akkor sokkal olcsóbban kijön, mintha külföldi szolgáltatót választ.

Ausztriába-Bécsbe szinte heti rendszerességgel küldünk teherautókat, tehertaxit, ami 3,5 tonna össztömegű.

Ezek a kisteherautók gyorsak, a megrendelőt is tudják szállítani, és könnyen tudnak parkolni akár Bécs központjában is.

Ezeket a kisteherautókat azért szeretik nagyon az ügyfeleink, mert komplett szekrénysort, üllőgarnitúrát, egy kisebb lakást, garzont, albérletet kényelmesen fellehet rá pakolni.

A tehertaxikat tudjuk biztosítani Ausztriába-Bécsbe, illetve Magyarországra-Budapestre is.

Ha bármiben is tudunk segíteni önnek, kérem, forduljon hozzánk bármikor bizalommal.

Rugalmasak vagyunk, non-stop dolgozunk és SOS-ben is tudunk segíteni.

send us a message

Nincsenek megjeleníthető értékelések.