Mr & Mrs Cosmetics

Bara Beáta Kiss a Mr & Mrs Cosmetics kozmetikusa és mester sminktetováló szakembere vagyok. Több éves tapasztalattal rendelkezem a show more

Mon
11:00 - 18:00
Tue
11:00 - 18:00
Wed
11:00 - 18:00
Thu
11:00 - 18:00
Fri
11:00 - 18:00

+447542055766

2 Preston Road, Brighton, BN1 4QF

https://www.mrandmrscosmetics.co.uk/

Claim this Business

Bara Beáta Kiss a Mr & Mrs Cosmetics kozmetikusa és mester sminktetováló szakembere vagyok.
Több éves tapasztalattal rendelkezem a sminktetoválás területén. Eredetileg kinetoterápiát és gyógymasszázst tanultam a kolozsvári egyetemen, Romániában.

Gyógymasszőrként dolgoztam több mint 10 évet amikor elhatároztam, hogy új kihívasba fogok és kozmetikusnak tanulok. Miután a kozmetikus képzést elvégeztem, a szakmában dolgoztam tapasztalokat szerezvén Magyarorszagon és Ausztriában.

Idővel rájöttem, hogy a szépségiparban is, mint bárhol máshol, a folyamatos tanulás és képzés elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig a legjobbat nyújtsam a vendégeimnek. Így különböző továbbképzéseken vettem részt Budapesten és Sopronban.

Sminktetováló kozmetikusként késztetést éreztem, hogy a szakma mélyebb részébe is betekintest nyerjek, ezért tovább fejlesztettem magam, elvegezve a mesteri képzést, Budapesten. Számomra, mint a szépségipar szakembere a folyamatos fejlődes nagyon fontos, ezáltal mindig a legjobb szolgáltatást tudom nyújtani a vendégeimnek.
A munkám a hivatásom!

send us a message

Nincsenek megjeleníthető értékelések.