Masszázs Londonban

Nincs megjeleníthető kép.

Masszázs Londonban

Sziasztok! Anikónak hívnak és jelenleg Észak Londonban dolgozom, mint diplomás masszázsterapeuta.

Jelenleg elérhető masszázs típusok:

  • holisztikus - ha csak egy igazán relaxáló, vagy frissítő masszázsra vágysz
  • svéd - ha relaxálni szeretnél, de van egy két problémás terület is
  • mélyszöveti - ha egy igazán erős és hatásos masszázsra van szükséged, mert derék, hát, váll problémával küszködsz. Kiválóan alkalmas az izomletapadások kezelésére, fájdalom csillapításra, csomók oldására.
  • aromaterápia - 30 különböző aromaterápiás olajjal kiegészített relaxáló masszázs, amivel szinte minden típusú testi és lelki betegség javítható, kezelhető vagy megelőzhető
  • köpölyözés - különálló terápiaként, vagy masszázs mellé ajánlott. Fájdalom csillapításra, csomók oldására, letapadások kezelésére, izom feszülések oldására tökéletes módszer, mely eredetileg a kínai népgyógyászatból indult ki
  • cellulit kezelés - ez egy komplett terápia, ötvözve a hagyományos masszázs, a vákuum masszázs - köpölyözés - és a gépi nyirokcsomó masszázs előnyeit. Már 2-3 alkalmas kezeléssel, megszüntethető, vagy nagy mertékben javítható a kezelt felület, és nem utolsó sorban az étkezési tanácsadással egybekötve, igazán szép súlycsökkenés és méretcsökkenés is elérhető.

Az áraimat úgy alakítottam ki a honfitársaim számára, hogy az mindenki számára könnyen elérhetőek legyenek. Egy 60 perces kezelés mindösszesen 25 font, fél óra csupán 15 font.

A képesítéseimről pár szót... Első oklevelemet Magyarországon szereztem 3 évvel ezelőtt, mint szakképzett Svéd masszőr. A második diplomámat már Londonban és az ITEC által akkreditált NVQ Level 3 szinten, így ezzel engedélyt szereztem a hivatalosan is mint diplomás Masszázs Terapeuta.

Igyekszem minden hónapban továbbképezni magam, így egyre magasabb szinten nyújtani a legjobbat. Csakis kizárólag, magasan képzett és akkreditált tanfolyamokat végzek, hogy a megfelelő tudást a legjobb szinten tudjam elsajátítani.

 

send us a message

Nincsenek megjeleníthető értékelések.