Költöztetés – Áruszállítás - Mindig szem előtt tartjuk a megrendelők kéréseit, elvárásait.

A nemzetközi költöztetésekre minden ügyfelünknek fix árajánlatot adunk, ami mindent tartalmaz, ami a szállítással összefügg.

Költöztetés - Áruszállítás A Nemzetközi Költöztetés és bútorszállítás összetett logisztika folyamat, mivel nem csak a show more

Mon
06:00 - 22:00
Tue
06:00 - 22:00
Wed
06:00 - 22:00
Thu
06:00 - 22:00
Fri
06:00 - 22:00
Sat
06:00 - 22:00
Sun
06:00 - 22:00

+3670-269-1629

Stefánia köz, Budapest, London

http://koltoztetes-aruszallitas.info/

Claim this Business

Költöztetés - Áruszállítás

A Nemzetközi Költöztetés és bútorszállítás összetett logisztika folyamat, mivel nem csak a Magyarországi közúti árufuvarozói szabályokkal kell tisztában lenni, hanem az Uniós és az adott országéval is, ahova éppen szállítunk.

De nem kell messze menni a szigorú szabályokért, Az Unió területén belül Magyarországon van a legszigorúbb szabályozás. 2015 től folyamatosan szigorodtak a közúti árufuvarozói szabályok és egyre újabb ellenőrzési rendszert vezetnek be.

Vállalatunk 2000 óta heti rendszerességgel költöztet és szállít az Unió összes országába. Angliában, Ausztriában és Németországban helyi, de Magyarországi érdekeltségű partnercégekkel is kapcsolatban állunk.

Szolgáltatásunk rugalmas, színvonalas és teljes körű, ami a budapesti ügyfeleinknek az előzetes és munkafelméréssel kezdődik.

A vidéki ügyfeleinknek személyes munkafelmérést nem tudunk biztosítani, de részletes és mindenre kiterjedő e-mailt kérünk a szállítandó bútorok, lakberendezési tárgyak mennyiségéről és nagyságáról, és a felrakó illetve lerakóhely körülményeiről.

Ügyfeleinknek minden bútort és lakberendezési tárgyat stretch fóliába csomagolunk, ez megvédi az ingóságokat a hosszú út viszontagságaitól és nem szennyeződnek a kárpitos, szövetes bútorok.

A tehergépjárműveken (LKW) szakszerűen lehet rögzíteni a bútorzatot, gyárilag kialakított rögzítőpontok vannak a raktérben.

Megrendelőinknek a lapra szerelhető és egyben nem szállítható bútorok szerelésével sem kell vesződnie. Kollégáink gyakorlottan és szakszerűen szét - illetve összeszerelik ezeket, minden szükséges szerszám biztosítva van a tehergépjárműveken.

A szállítójárműveink környezetkímélő Euró 5 – 6 emissziós besorolású motorral és Umwelt Plakettel rendelkeznek, ezekkel a teherautókkal behajthatunk a környezetvédelmi zónákba (Umwelt Zone) is.

Gyakorlott és megbízható szállítómunkásokat biztosítunk, akik nemcsak a bútorai épségére ügyelnek, hanem a lakása állagmegóvására is.

A nemzetközi költöztetésekre minden ügyfelünknek fix árajánlatot adunk, ami mindent tartalmaz, ami a szállítással összefügg.

Ha további információkat szeretne tudni a Nemzetközi Költöztetés szolgáltatásunkról, akkor bátran látogassa meg a weboldalunkat, itt a referenciánkat is megtalálhatja.

Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.

 

send us a message

Nincsenek megjeleníthető értékelések.