+447840033381

Segítség

Kadosa Ákos Theta Healing konzulens

Kadosa Ákos Theta Healing konzulens Öt éve foglalkozom energia gyógyítással. Mondhatni elkerülhetetlen módon érkezett az életembe. A show more

+44 744 746 9606 / +36 21 210 4095

Eastbourne

http://www.akostheta.com/

Claim this Business

Kadosa Ákos Theta Healing konzulens

Öt éve foglalkozom energia gyógyítással. Mondhatni elkerülhetetlen módon érkezett az életembe. A kezdeti szárnypróbálgatásaim után, hamar rájöttem, hogy nagyobb ismeretekre van szükségem és képzésről képzésre jártam. A Quantum szinkronizáción és a Matrix energetikán át, hamar eljutottam a Theta Healing technikáig, ami egy fantasztikus módszer a tudatalatti problémák feltárására és lecserélésére.

Több kurzus elvégzése után vált mottómmá, hogy az élet csodaszép. Nincs olyan probléma, vagy betegség az életben, amit kellő felelősségvállalással és szándékkal ne lehetne megváltoztatni, egy számomra kedvezőbb, szerethetőbb változatra.

A klienseim pozitív visszajelzései is ezt a hitet erősítik bennem. Valami nem működik az életedben? Állandó betegséggel küzdesz? Esetleg párkapcsolati, vagy munkahelyi problémáid vannak? Keress bátran és együtt feltárjuk a tudatalatti titkos bugyrait és megváltoztatjuk a valóságodat. Kadosa Ákos Theta Healing konzulens.

send us a message

Nincsenek megjeleníthető értékelések.