Hajhosszabbítás, hajdúsítás, tartós hajkiegyenesítés Londonban

Hajhosszabbítás, hajdúsítás, tartós hajkiegyenesítés Londonban HAJHOSSZABBÍTÁS TECHNIKÁK: KRISTÁLYKERATINOS HŐILLESZTÉS A show more

Claim this Business

Hajhosszabbítás, hajdúsítás, tartós hajkiegyenesítés Londonban

HAJHOSSZABBÍTÁS TECHNIKÁK:

 • KRISTÁLYKERATINOS HŐILLESZTÉS

A legjobban bevált és legelterjedtebb hajhosszabbítási technika a hőillesztéses hajhosszabbítás.

Én is ezt a technikát részesítem előnyben, mivel hagyja levegőhöz jutni a fejbőrt, kényelmes érzetet nyújt, viselését könnyű megszokni, erősek az illesztések, nem potyognak ki a tincsek, teljesen észrevétlen.

Tincses hajhosszabbítás, melynél a saját hajból leválasztott vékony tincsekre illesztjük rá a póthajat keratin (hajunk és körmünk fő építőanyaga) alapú hőillesztő anyaggal, hőillesztőgép segítségével.

A legjobb minőségű kötőanyagot, az úgynevezett olasz kristálykeratint használom.

A hajhosszabbítást leválasztott soronként, lentről felfelé haladva készítem.

Leszedése 3 havonta javasolt a lenövés miatt, A leszedett póthajat újra fel lehet használni, így ha szeretnéd újra tincsezem kristálykeratinnal és előkészítem az újbóli felhelyezéshez.

Minden hajtípushoz ajánlott ez a hajhosszabbítási- dúsítási technika, a bőrbarát illesztőanyagnak köszönhetően nem okoz irritációt az átlagosnál érzékenyebb bőrűeknek sem.

 • SZILIKON MIKRO-GYŰRŰS HAJHOSSZABBÍTÁS

Soronként és tincsenként kerül felhelyezésre a póthaj. Ami különlegessé teszi ezt a módszert, hogy semmilyen hőhatás vagy ragasztóanyag nem éri a saját hajunkat.

A rögzítéshez egy szilikonnal bélelt úgynevezett mikro gyűrűt használok, amelyet áthúzok mind a saját, mind a vendéghajon, majd ezeket a kis fémgyűrűket összenyomom egy speciális fogó segítségével.

A ragasztóanyag mentes eljárásnak köszönhetően a póthaj leszedése is igen egyszerű.

A mikro gyűrűvel rögzített tincseket is általában 3 után ajánlott leszedni, ennél hosszabb ideig nem javaslom fent hagyását.

Ennyi idő alatt ugyanis nő annyit a saját hajunk, hogy a korábban észrevétlen tincsezés láthatóvá válik, ráadásul egy bizonyos méretű lenövés után könnyen be is kócolódhat, amely komoly károkat okozhat.

 • LESZEDÉS + ÚJRA-TINCSEZÉS + FELRAKÁS (3 havonta ajánlott)

Természetesen a tőlem vásárolt póthajat újra fel tudjuk majd használni.

Ára: A tincsek mennyiségtől függően £60- £120. HOZOTT HAJJAL IS.

GARANCIA:

Munkámra illetve a póthajakra garanciát vállalok.

A tőlem vásárolt póthajak élettartalma megfelelő ápolás mellett szőkített póthajak esetén 1-1,5, sötét hajaknál akár 2 év is lehet.

Natúr copfokból, saját kezűleg készítem elő a póthajakat a hajhosszabbításhoz, a vendég egyedi igényeinek megfelelően. (szőkítés, színre festés, tincsezés, stb.)

KONZULTÁCIÓ:

Hajhosszabbítás előtt ingyenes konzultációt ajánlok, ez mindenképp hasznos lehet a garantáltan szép, természetes hatású végeredmény elérése érdekében.

Ha az nem fér bele az idődbe, hogy el gyere hozzám egy személyes konzultációra a hajhosszabbítást megelőzően, akkor telefonon is sort keríthetünk rá, mivel néhány kérdésem megválaszolása és pár általad küldött fénykép alapján elő tudom készíteni neked a póthajat az igényeidnek megfelelően.

A személyes konzultáció keretein belül, részletes tájékoztatást adok:

 • a különböző hajhosszabbítási eljárásokról,
 • annak előnyeiről-hátrányairól
 • közösen kiválasztjuk a számodra legalkalmasabb technikát,
 • valamint kiválasztjuk:
  • a saját hajad minőségéhez szerkezetében és textúrájában leginkább illő póthajat,
  • a póthaj mennyiségét hosszát és színét

Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok. Hívj, vagy írj bátran. Ági Jakubisz - Hair Extension Hajhosszabbítas London.

send us a message

Nincsenek megjeleníthető értékelések.