Angol nyelvoktatás és coaching Skype-on

Angol nyelvoktatás és coaching Skype-on Kovács Beáta vagyok, több mint 20 év nyelvoktatási gyakorlattal rendelkező diplomás angol show more

Claim this Business

Nincs megjeleníthető kép.

Angol nyelvoktatás és coaching Skype-on

Kovács Beáta vagyok, több mint 20 év nyelvoktatási gyakorlattal rendelkező diplomás angol nyelvtanár és kvalifikált nyelvi coach.

Nagy gyakorlatom van az általános és üzleti angol nyelv, a nyelvvizsga és érettségi felkészítés valamint az állásinterjú tréningek terén egyaránt.

Nyelvi coachingra is jöhetsz hozzám és hagyományos nyelvórákat is tudsz venni.

Ha úgy érzed, hogy nehezen megy a beszéd, félsz megszólalni, nincs elég önbizalmad vagy bármi egyéb gátló tényezővel küzdesz a nyelvtanulásban, segítek leküzdeni ezeket a korlátokat a coaching üléseken.

A coaching technikák bevonásával a nyelvi elakadások, gátlások feloldódnak, nő az önbizalmad és magabiztos nyelvhasználóvá válsz.

Állásinterjúra, külföldi munkavállalásra készüléskor is ajánlom a coachingot.

Nyelvóráimon a hangsúly a személyre szabott oktatáson van, a felhasznált anyagot mindig az egyén igényeihez igazítva állítom össze, így biztosítva a gyors és hatékony tanulást.

Kommunikáció központú módszerekkel dolgozom, célom, hogy a nálam tanuló diákok korszerű és használható tudásra tegyenek szert, melyet bátran tudnak alkalmazni a gyakorlatban is.

Ha jó hangulatban és stresszmentesen szeretnél angolul tanulni, keress meg bizalommal!

Részletek a www.ilearn.hu-n.

send us a message

Nincsenek megjeleníthető értékelések.