Adatvédelmi nyilatkozat

 TransferWise

Adatainak védelme fontos számunkra. Jelen adatvédelmi nyilatkozat írja le, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk Öntől és hogy azt hogyan használjuk fel.

Cégünk tiszteletben tartja azon olvasók, hirdetők és érdeklődők magántermészetű adatait, akik a www.angliaiszaknevsor.com honlapon kapcsolatba kerülnek vele.

Általánosságban adott a lehetőség, hogy a www.angliaiszaknevsor.com honlapon bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes adatokat kellene átadnia számunkra.

Néhány szolgáltatás igénybevételéhez – mint például kapcsolat űrlap beküldése, hirdetés feladása, hozzászólás a bejegyzésekhez, feliratkozás hírlevélre – azonban információra van szükségünk Önről. Ezeket az információkat elsősorban az Ön által igényelt szolgáltatás professzionális elvégzéséhez, másrészt statisztikai célokra és adatgyűjtésre használjuk fel.  A www.angliaiszaknevsor.com honlapon az Ön által megadott személyes adatokat az Ön további tájékoztatására, informálására használjuk fel, míg bizonyos adatok kizárólag látogatottsági, statisztikai célokat szolgálnak.

Regisztráció

A www.angliaiszaknevsor.com honlapon a regisztráció feltétele, hogy az érintett a felhasználási feltételeinket elfogadja. A regisztrációval Ön automatikusan hozzájárulását adja számunkra az alábbi adatai bizalmas kezeléséhez: felhasználó név, jelszó, email cím.

Linkek

Felhívjuk a figyelmét, hogy a honlap tartalmazhat más oldalakra mutató linkeket. Amennyiben Ön rákattint ezen linkek bármelyikére, tudomásul veszi, hogy a továbbiakban nem mi vagyunk a felelősek az adatai biztonságáért. Kérjük ellenőrízze ezen honlapok adatvédelmi tájékoztatóját, mielőtt használni kezdi azokat.

Adattárolás

Minden információt, amit Ön átad nekünk, mi biztonságos szervereken tároljuk és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megvédjük a felhasználóink adatait. A jelszavait és minden más, az oldal használatához szükséges bejelentkezési adatait bizalmasan kezeljük, soha nem adjuk ki ezeket az adatokat marketing célra vagy harmadik személynek az Ön engedélye nélkül és javasoljuk, hogy Ön se ossza meg ezeket az adatokat senkivel.

Adatvédelmi változások

A www.angliaiszaknevsor.com honlap fenntart minden jogot az adatvédelmi irányelvei megváltoztatására időről időre saját belátása szerint. Kérjük, időnként látogasson vissza erre az oldalra és ellenőrízze az adatvédelmi nyilatkozatot annak érdekében, hogy tisztában legyen az esetleges változásokkal.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen: info@angliaikisokos.com.

 TransferWise